Moderator

Elisif-158-liggande-beskuren_webFoto: Linda Broström

Inspirerande. Spännande. Roligt.

Mina många år i TV:s morgonsoffor i kombination med programledarskapet för Uppdrag Granskning har gett mig bred erfarenhet och kunskap inom en rad områden. Och kunskap är något jag gillar… men som journalist är det inte alltid man har tid att läsa på så mycket som man vill innan ett samtal. Därför tycker jag verkligen om att vara moderator för då får jag möjlighet att gå djupare, stilla min egen nyfikenhet och samtidigt göra mina kunder nöjda.

Jag gör mycket mer än bara presenterar ett program, jag läser alltid in mig på ämnet, pratar med samtliga föreläsare och stämmer av upplägg och frågor med mina kunder. Under åren har jag ofta fått höra ”Du är den bästa moderator jag sett!” och det gläder mig oerhört att mina noggranna förberedelser och ansträngning att ge det lilla extra faktiskt märks när vi står på scen. Extra stolt är jag också över att vara den allra första moderator som fick Stora Talarprisets hederspris.

Kunder med lite högre krav på kvalité vänder sig ofta till mig eftersom de vet att jag avsätter tid för dem och därför tar ett färre antal uppdrag/månad. Bland mina återkommande kunder finns bland annat Ernst&Young, eventbyrån Nine Yards, Mälardalsrådet och VTI.

Som moderator kan jag göra det mesta, allt från från lite svårare debatter och samtal till rena nöjesintervjuer med författare och artister. Tar uppdrag både på svenska och engelska.

Välkommen med din förfrågan!